Mina andra intressen

Jag älskar hundar och har fött upp hundar tillsammans med min sambo redan en tid. Vi och föder upp pudlar och det har vi gjort redan i sju år. Eftersom hunduppfödningen upptar en stor del av min fritid, försöker jag hitta på olika saker att göra då jag hinner ta ledigt från hundarna.

Roliga hobbyn

Har under flera år redan deltagit i en del målarkurser och det älskar jag. Det är ett härligt ombyte från den rätt så smutsiga livet som hunduppfödare. Att få måla betyder för mig väldigt mycke. Jag gillar att sitta ute i naturen och få förverkliga mig själv samtidigt som tankarna bara får flöda i takt med fågelsången och trädens sus. När jag går på kurser njuter jag även att få handledning eftersom uppfödarens yrke är ett rätt så ensamt jobb där man sällan har någon bredvid som man kan fråga råd av. Att måla kräver tålamod och koncentration och det känns fint att få koncentrera sig på bara en sak åt gången. Ja, det känns verkligen som om det här med målning är min grej, mitt eget sätt att tömma huvudet från stressiga tankar och ibland även problem. Min sambo har också introducerat onlinecasino för mig. Var först emot det men måste medge att det känns rätt avkopplande. Att halvsitta i soffan med datorn eller telefonen, är inte så dumt. Mest gillar jag att spela Starburst men jag har också testat på många andra spel. Mega Fortune och Gonzo´s Quest spelar både jag och sambon och vi har vunnit lite grann ibland. Jag tycker att det känns lite löjligt att vi båda två sitter och glor på en skärm om kvällen men det är väl tillåtet alltid då och då. Visst försöker vi motionera så mycket vi hinner men hundarna tar ganska mycket av dagen. Har försökt ta hundarna med på en joggingtur i skogen och det har faktiskt gått rätt så bra. Ibland stannar de upp hela tiden och jag blir helt knäckt när jag måste ta hänsyn till dem, men jag försöker välja en av de större pudlarna som gillar att springa lite längre sträckor, och det har visat sig gå rätt så bra.

Träna på gym

Att gå på gym är också skönt. Försöker göra det minst en gång i veckan. Tycker om styrketräning vilket jag märkt att ha gjort nytta i mitt jobb med hundarna. Har fått betydligt bättre uthållighet och mera krafter än jag tidigare haft. Att föda upp pudlar är skoj fast det kan kännas jobbigt ibland. Då man har många hundar är det mycket som skall tas i beaktande och eftersom sambon jobbar heltid utanför hemmet , känns det verkligen ensamt och jobbigt ibland och då krävs det roliga fritidssysselsättningar.